Feliç Any Nou per a tots

Img. Rosa Muriel

Rosa Muriel / ASÍ ES LA VIDA

 

31-12-2019

Tots els dies són especials… No importa si és un dilluns… O un dissabte..!!, si és Nadal o vacances d’estiu..!!. El dia de hui, mai més es tornara a repetir…

Així que vos desitge allò que la majoria no té, TEMPS…!!. Temps per a riurer i divertir-vos. Temps perquè sempre estigueu contents i contentes, per à que sols en un tancar d’ulls toqueu les estreles. Temps per llegir, per créixer, per madurar. Per ser tu, per emocionar-vos per sentir.

Vos desitge temps per estimar i que sigueu estimats..!!

Loading...

Vos desitge temps per viure cada dia, cada hora, cada minut com un regal, perquè pugueu gaudir de la vostra família, de la parella, dels vostres amics, de la gent que estimeu.

També vos desitge temps per perdonar i acceptar cada persona tal i com és. Vos desitge de tot cor que tingueu temps, temps per a la vida i per a la vostra vida.

Que passeu un Feliç Any Nou, que gaudiu de la familia i amistats… Que no recordeu à qui no estan amb tristesa, sino amb alegria per à tots els moments viscuts amb ells… I que aprofiteu el dia de hui per estar en els que si estan…

FELIÇ 2020 !!!!

Be the first to comment on "Feliç Any Nou per a tots"

Leave a comment

Your email address will not be published.