Navidad en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Img CAC

Del 14 de diciembre al 6 de enero, la Ciutat de les Arts i les Ciències ofrece de nuevo una programación especial para disfrutar en familia y con amigos

19-11-2018

iV.com.- Como cada año, disfruta de la magia de la Navidad en la Ciutat de les Arts i les Ciències. Tenemos preparadas numerosas actividades para grandes y pequeños.

Del 14 de diciembre al 6 de enero, imprégnate del más increíble espíritu de la Navidad. Cada día te ofrecemos diferentes talleres navideños, actuaciones musicales, teatro de marionetas, y una amplia oferta gastronómica en nuestros foodtrucks.

También tendrás la posibilidad de realizar tus compras navideñas en un precioso mercado de artesanía donde encontrarás los productos más originales… y muchas, muchas sorpresas más.

XIII edició del concurs de dibuix de Nadal

La Ciutat de les Arts i les Ciències convoca la tretzena edició del concurs de dibuix nadalenc destinat a escolars de centres de Primària de la Comunitat Valenciana. Seran seleccionats tres dibuixos per cada dos cursos: 1.º i 2.º; 3.º i 4.º; 5.º i 6.º de Primària. Cada un dels premiats guanyarà tres entrades del Museu de les Ciències, tres entrades de l’Hemisfèric i tres entrades de l’Oceanogràfic.

La decisió del jurat es farà públic l’11 de desembre a través de la xarxes socials i web (consultar ací). Els treballs premiats seran la felicitació nadalenca de la Ciutat de les Arts i les Ciències i s’exposaran en el Carrer Menor del Museu dels Ciències.

Nadal en CAC

Davall el lema ‘Nadal en la Ciutat de les Arts i les Ciències», la participació en el concurs es podrà realitzar per curs i/o aula o bé a títol individual. En el primer cas, cada treball haurà de portar en el revers les dades completes del col·legi, nom i cognoms del professor encarregat i autors del dibuix. Si la participació és individual en el revers s’ha d’indicar nom, data de naixement, direcció personal, telèfon de contacte, col·legi i curs a què pertany.

Els treballs es realitzaran en un foli o cartolina grandària A4. Es podrà utilitzar qualsevol material que no present relleu. Els treballs han de ser remesos, fins al 3 de desembre de 2018 a les 14.00 hores, en la següent adreça postal: Ciutat dels Arts i els Ciències. Museu de les Ciències. Departament de Publicitat. Avinguda del Professor López Piñero (Historiador de la Medicina), nombre 7. 46013-València.

Be the first to comment on "Navidad en la Ciutat de les Arts i les Ciències"

Leave a comment

Your email address will not be published.