POR AQUÍ PASARÁN LAS CABALGATAS DE LOS REYES MAGOS

Estos serán los trayectos de las Cabalgatas de los Reyes Magos en Valencia, Burjassot, Manises, Mislata, Moncada, Paterna y Sagunto:

Estos seran els trajectes de les Cavalcades dels Reis Mags a València, Burjassot, Manises, Mislata, Moncada, Paterna i Sagunt:

València:

L’itinerari de la Cavalcada dels Reis Mags, amb un recorregut de 2 quilòmetres, s’iniciarà al carrer de Navarro Reverter a les 18 hores i tindrà una duració aproximada d’una hora i mitja.

La celebració començarà a les 16.30 hores del dia 5 de gener, amb un espectacle de percussió al port de València per animar l’espera fins a l’arribada dels Reis Mags, que atracaran el seu catamarà aproximadament a les 17 hores.

 La Cavalcada, que prèviament s’haurà concentrat a l’Albereda, arrancarà a les 18 hores al carrer de Navarro Reverter i recorrerà la Porta de la Mar, els carrers de General Palanca, General Tovar, Pau, plaça de la Reina, Sant Vicent, plaça de l’Ajuntament i Marqués de Sotelo. Està prevista l’entrada a la plaça de l’Ajuntament a les 19 hores, on els Reis Mags pujaran amb la grua dels Bombers al balcó del consistori i dirigiran unes paraules al públic assistent.

Burjassot:

La Cabalgata comenzará, desde la calle Mariana Pineda y la Plaza Sequera, a las 18 horas. La marcha de las carrozas tendrá su recorrido habitual, pasando por Carretera de Llíria, Rubert i Villó, la calle Colón y la Plaza del Ayuntamiento.  

Manises:

A les 17.30 h arribaran els Reis a l’estació del metro Manises. La eixida serà des del carrer Tramvies, i continuarà pel carrer Mestre Guillem, av. Blasco Ibáñez, calle Masia de la Cova, pl. Dos de Maig, carrer Molí de la Llum, per acabar a la pl. Rafael Atard.

RECEPCIÓ REIAL

Els xiquets i xiquetes podran arreplegar un regalet de les mans dels Reis i fer-se una foto amb ells!

Mislata:

La cavalcada s’iniciarà a les 18 hores. L’eixida estarà situada en el carrer Lepanto i des d’allí recorrerà l’avinguda del Sud i la de Gregorio Gea, per a entrar al carrer Major per Miguel Hernández i d’ací fins a la plaça de la Constitució.

Està previst que al voltant de les 19.30 hores arribe a l’Ajuntament la comitiva oficial.

Un any més, els primers a veure d’a prop a Melcior, Gaspar i Baltasar tornaran a ser els xiquets i xiquetes de l’Avinguda de la Pau, el barri de Mislata pròxim al terme municipal de Xirivella. Allí, els Reis compartiran uns moments amb els il·lusionats xiquets a partir de les cinc de la vesprada, per a posteriorment dirigir-se al casc urbà per a la cavalcada.

Moncada:

La Cavalcada tindrà el recorregut habitual pels carrers de la ciutat a partir de les 18:30 hores. Una vegada finalitzada, els xiquets i xiquetes que ho desitgen podran ser rebuts per seues Majestats dins de la Biblioteca on rebran un bonic record.

Paterna:

El Viernes 5 de enero a las 18 h arrancará la Cabalgata de los Reyes Magos desde la av. Vicente Mortes cruce con calle de las Melias. El recorrido transcurrirá en línea recta hasta el ayuntamiento, pasando por la calle Mayor, Plaza Mayor y la calle Médico Ballester.

Sagunto:

El viernes, 5 de enero, sus Majestades Reales llegarán al puerto marítimo a las 11 horas en un acto que contará con la presencia de grupos de animación y se servirá chocolate caliente y fartons. El acceso al muelle será peatonal, por lo que se recomienda que quien asista aparque los vehículos fuera del recinto, por la zona de la Alameda o los cines Alucine.

Por la tarde, los Reyes Magos recorrerán las principales vías de los dos núcleos de la ciudad en la tradicional Cabalgata de Reyes. A partir de las 17 horas, Sus Majestades Reales saldrán de la avenida 9 d’Octubre, en Puerto de Sagunto, y llegarán hasta la Tenencia de Alcaldía por la calle Trabajo, y posteriormente, a partir de las 19 horas, partirán de la calle Almenara, en el núcleo histórico, en dirección al Ayuntamiento pasando por la plaza Blasco Ibáñez y el Camí Reial. ​

 

 

print

Se el primero en comentar on "POR AQUÍ PASARÁN LAS CABALGATAS DE LOS REYES MAGOS"

Deja tu comentario

No se publicará tu email


*